Az Index egy Szlovákiában élő olvasója juttatta el a portálhoz annak a tűzijátéknak a reklámját, aminek az arca nem más, mint maga a magyar miniszterelnök Afrikai katonadiktátorokra hajazó karikatúrája.

Szlovákiában Orbán Viktor diktátoros karikatúrájával díszített csomagolással rukkolt elő az egyik petárda gyártó az idei Szilveszterre.  Egy csomag patronért – azaz nagyjából 45 petárdáért – pedig jelenleg 65 eurót, vagyis nagyjából 21 ezer forintot kérnek.

A magyar miniszterelnök a petárda dobozán egy határkerítés előtt, katonai zubbonyra hajazó öltönyben feszít, derékszíjáról pedig kézigránátok, zsebéből pedig dinamitok lógnak.

A karikatúra leginkább az afrikai diktátorok öltözködési stílusára hajaz, ugyanis ebben ez elit klubban szokás a nyilvános térben országvezetőként katonai egyenruhába feszíteni.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktort kicikizte az egyik petárda gyártó cég, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa Orbánról egy afrikai diktátor jut eszébe a pirotechnikai gyárnak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here