Az ATV szúrta ki a német közszolgálati Deutsche Welle honlapján, azt a cikket amiben arról számolnak be, hogy rekordot döntött a német fegyverexport és Magyarország a legnagyobb vásárló.

A német közszolgálati Deutsche Welle cikkében arról számolnak be, hogy rekordot döntött a német fegyverexport és Magyarország a legnagyobb vásárló. Idén csaknem nyolcmilliárd euró értékben adott el Berlin fegyvereket, ez tavalyhoz képest 65%-os növekedés.

Az írásból az is kiderül, hogy az Orbán kormány által rendelt fegyverek nem kis hányadot tesznek ki. Ugyanis a külföldön eladott német fegyverek negyede Magyarországra érkezett csaknem 1,8 milliárd euró értékben.

A Baloldal és a Zöldek élesen bírálják a német kormányt, amiért szinte ellenőrizetlenül ad el fegyvereket olyan országoknak, mint Egyiptom és az Egyesült Arab Emírségek, amelyek részt vesznek a jemeni háborúban.

Maradjunk annyiban, hogy megvan annak a bája, hogy egy német lapból értesül a magyar nép, hogy rekord mennyiségű fegyvert vásárolt az Orbán kabinet.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here