Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gyurcsány Ferenc,  a DK elnöke Facebookon értékelte a lassan magunk mögött hagyott 2019-et, íme:

Talán 2013-ban volt. Év eleji szokásos évértékelőt tartottam. Volt benne egy mondat, amire sokan felszisszentek. Azt mondtam, nem lehet más célunk, mint hogy a magyar balközép legerősebb pártja legyünk, és majd közösen vezessük győzelemre az európai polgári ellenzék ügyét. A kritikusok szerint, aki ilyen nagyot álmodik, az keserűen ébred.

2019 nem a keserű ébredés éve volt. Sőt!  Ma a Demokratikus Koalíció a legerősebb ellenzéki párt.  Nem személyes bizonyítási vágy vezet bennünket. Csupán egy nyilvánvaló történelmi gondolat. Magyarország helye Európában van.

Bármilyen banális ez a megjegyzés, ma ennek politikai jelentősége van. Mindazoknak, akik szemben állnak Orbán iszonyatos Európa-ellenes világával, a DK természetes választás.

Persze, halljuk azok hangját is, akik szerint 2010 előtt azt bizonyítottuk, hogy nem tudunk kormányozni. Nekik azt mondjuk, a jó kormányzáshoz erős, egységes, tiszta fejű, és a korrupciót mélyen elítélő párt is kell. A DK ilyen lett. Közösen tettük azzá. Veletek.

Köszönöm, hogy velünk vagytok ebben a küzdelemben. Az új cél, hogy a DK-val erős európai kormányt adjunk hazánknak. Kérlek, segítsetek. Tegyük a dolgunkat. És a siker nem marad el.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here