Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az Index szúrta ki, hogy minősítetlenül trágár hozzászólás tett a Fidesz sümegi önkormányzati képviselő Remete József.  Az Orbán-párt politikus az egyik ellenzéki képviselőnek esett neki, Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselőnek egy Facebook-bejegyzésében. 

A fideszes politikus privát Facebook-profiljával kommentelt a nyilvános videó alá (a hozzászólás az Index cikke megjelenésekor még elérhető volt, ám később eltűnt, így csak fotók őrzik emlékét), ugyanakkor egy másik kommentelő felhívta a figyelmét arra, hogy ez a stílus nem feltétlenül méltó egy város képviseletét ellátó közszereplőhöz.

Remete hozzászólását képtelenség lenne az eredeti megfogalmazásnál tömörebben összefoglalni: egy igazi f@szszopó, idióta vagy- értékelte Jakab Péter mondanivalóját.

Az esetre Kovács Mihály, az Élhetőbb Városért Egyesület elnöke, az ellenzék októberi közös polgármesterjelöltje hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán, kifejtve, hogy szerinte az, hogy egy megválasztott önkormányzati képviselő (aki Sümegen a polgári, keresztény oldalt képviseli) nyilvánosan ilyen stílusban mutassa meg személyiségét és véleményét, legalábbis elgondolkodtató.

Remete ugyanis nemcsak Sümeg fideszes önkormányzati képviselője, hanem a város honlapja szerint az önkormányzat vezető tisztségviselője is, méghozzá több poszton. A kormánypárti politikus az önkormányzat gazdasági bizottságának elnöke, de tagja az egészségügyi és szociális, valamint az ügyrendi bizottságnak is.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here