Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy az év végén még az Orbán-kormány titokban milliárdokat szórt ki például a határon túli foci csapatok támogatására. Fideszék év végi pénzszórása nem maradt szó nélkül. Török Zsolt, az MSZP korábbi szóvivője Facebookon reagált a hírre egy bejegyzésben.  

Török Zsolt a bejegyezésében arra hívja fel a figyelmet, hogy míg az Orbán kormány az Országos Mentőszolgálatra csupán 262 millió forint költ, addig a Csíkszeredai Futball Klubra 2.785 millió forint megy el.

Az MSZP korábbi szóvivője megjegyzi, hogy csak 10-szer annyit érnek a magyar kormánynak a csíkszeredai focisták, mint a magyarországi összes mentős?

Majd az ellenzéki politikus kifejti, hogy félreértés ne essék, nem a Hargita megyei focicsapat tagjai tehetnek erről, hiszen ők sportolók, hanem a magyarországi kormány, Orbán és tolvaj bandája, akik ezzel is jelzik, hogy mi a fontos számukra. Egyébként Mészáros Lőrinc eszéki focicsapata is kapott ezer millió forintot és még sokan sokat.

Mint írja,  még egyszer hangsúlyozom, mielőtt a szélsőjobboldali Fideszes média és propaganda gépezet megpróbálja kiforgatni, nem a focisták, nem a sportolók a hibásak ezen arányokért, hanem a Fideszes vezetők, és minden Fideszes politikus, aki a nevét adja ehhez.

Meg kell kérdezni a helyi Fideszes önkormányzati képviselőket, hogy egyetértenek-e ezzel? Szerintük is fontosabb Mészáros Lőrinc eszéki focicsapatát, a csíkszeredai, vagy a lendvai focicsapatokat támogatni, mint mondjuk a mentősöket a településen, vagy a helyi iskolákat, óvodákat, orvosi rendelőket, kórházat?- zárja gondolatait az MSZP-s politikus.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here