Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egész szilveszter éjjel lehet utazni a 2-es, a 3-as és a 4-es metróval, a HÉV-ekkel, valamint az 5-ös, a 7-es, a 8E és a 9-es busszal Budapesten, az éjszakai járatok pedig a szokásosnál lényegesen sűrűbben közlekednek. A MÁV-nál január 1-jén az ünnepnapi menetrend érvényes, 2-án, csütörtökön már a munkanapokon megszokott időpontokban indulnak a járatok. Míg a Volánbusznál december 31-én munkanap, tanítási szünet szerinti menetrend, 2020. január 1. szerdán a munkaszüneti nap szerinti menetrend lesz érvényes.

 

December 31-e, szilveszter éjjelén Budapesten a  M2-es, az M3-as (Újpest-központ és a Nagyvárad tér között) és az M4-es metróvonalon a szerelvények egész éjszaka közlekednek. Az M1-es metró éjjel 1 óráig jár, azaz a belvárosi megállókban körülbelül negyed 2-kor lehet még felszállni rá.

Egész éjjel közlekedik a 4-es és a 6-os villamos, valamint az 5-ös, a 7-es, a 8E és a 9-es busz. A HÉV-vonalakon is egész éjszaka járnak a szerelvények.

Az éjszakai buszok vonalán – néhány kivétellel – sűrűbben induló vagy nagyobb befogadóképességű járművek közlekednek, több járat pedig meghosszabbított üzemidővel közlekedik.

A szokásosnál sűrűbben jár majd a 907-es, a 908-as, a 909-es, a 914-es, a 922-es, a 923-as, a 931-es, a 941-es, a 960-as a 950-950A, a 973-as, a 979-979A és a 990-es éjszakai busz. Meghosszabbított üzemidővel jár a 916-os és a 934- es éjszakai autóbusz.

Nem közlekedik 914A éjszakai busz, helyette az M3 metróval lehet utazni. Nem közlekedik a 943-as és a 992-es éjszakai busz, helyettük az egész éjjel közlekedő H5 és H8 HÉV szerelvényekkel lehet utazni.

A 901-es, a 918-as és a 960-as éjszakai busz vonalán pedig a szokásosnál nagyobb befogadóképességű csuklós autóbuszok közlekednek. A belváros felől a metrókat érdemes igénybe venni, mivel Újpest-központtól, a Móricz Zsigmond körtértől, az Örs vezér terétől, illetve a Nagyvárad térről a metróhoz csatlakozó éjszakai járatok sűrűbben indulnak. Káposztásmegyer felé a Nyugati pályaudvartól, Rákospalota felé Újpest-központtól, míg Kispest és Pestszentlőrinc felé a Nagyvárad térről indul a 914-es és a 950-es járat.

Debrecenben a főtéri rendezvényt követően a hazajutás megkönnyítése érdekében éjszakai járatokat közlekednek, melyek 0 óra 35 és 0 óra 40-kor indulnak.  Szegeden, Pécset, Miskolcon, Veszprémben is lesznek Szilveszter éjszaka járatok.

Ezzel ellentétben Győrben, Szombathelyen, Székesfehérváron, Sopronban a járatok már 19 óra után vagy nem közlekednek, vagy ritkábban járnak. Nagykanizsán és Zalaegerszegen (egy járat kivételével) a helyi autóbuszjáratok csak 16:00-ig közlekednek. Kaposváron az utolsó busz 17.40-kor indul majd el.  Salgótarjánban munkaszüneti nap szerinti menetrend van érvényeben.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here