Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Boldog új évet kívánok mindenkinek! 2020 a felkészülés éve lesz. Felkészülünk arra, hogy leváltjuk ezt a kormányt. Leváltjuk, és létrehozzuk a szabad, európai és demokratikus Magyarországot. A Magyar Köztársaságot!- írj az ellenzéki vezető Facebook oldalán

A Demokratikus Koalíció elnöke az új év első napján egy hírlevélben is összegezett és a jövőbe is tekint. Gyurcsány Ferenc azt írja, “érdemes egy kicsit visszatekinteni, hogy mi minden történt velünk, mielőtt az új esztendőbe vetjük magunkat”. Szerinte a tavalyi év nem csak a DK-nak, hanem az országnak is fontos éve volt.

“Érdemes belegondolni, hogy ha 2019 többek között a DK és az ellenzék közös sikereiről szólt, akkor mit tartogathat a hazánknak 2020. Nyugodtan mondhatom, hogy a DK ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta 2019-ben”

A DK vezetője a Facebook oldalán azt írja, hogy a mai többség elbukik. Mert szembemegy az értelemmel, az alapvető emberi vágyakkal, hitekkel, akarattal. Ezt diktálja a történelmi normalitás rendje.

Mert akik megerőszakolják a történelmet, bukni fognak. Akik meg értik, győzedelmeskednek.  Mi az értők oldalán állunk.  Köszönöm nektek, hogy velünk voltatok 2019-ben is. Boldog új évet!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here