Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ne maradjunk némák, beszéljünk egymással, egymásért és a jövőért. Ne féljetek szeretni! Boldog Újévet! – ezt üzente a népszerű színész Újév napján az RTL Klubon Magyarországnak

Túlzás nélkül elmondható, hogy felrobbant a net, az alábbi RTL Klubbon lement videó nagy erővel terjed a Facebookon. Érthető, hiszen Kulka János betegsége után most először szerepelt képernyőn önállóan.

A  köszöntő után az RTL lejátszotta azt a klipet, amelyben Kulka János Koncz Zsuzsával együtt énekli el a Republic slágerét, a Szeretni valakit.

 

Kulka János 2016 áprilisában súlyos stroke-kal vitték kórházba, ahol életmentő műtéten esett át. A betegség következtében teljesen elfelejtett angolul és franciául.  Az agyi érkatasztrófa miatt a műtét után a mozgásának visszanyerésében gyógytornász, beszédének javításában logopédus segítette. Súlyos afáziában szenvedett.

A beszédzavar, amely fennmaradt nála, csak rengeteg türelemmel gyógyítható, de Kulka állapota mára nagyot javult. Nagyon sokat segített az éneklés – a művész által korábban előadott dalokat, például Leonard Cohen “Halleluja” című slágerét rendszeresen meghallgatták együtt logopédusával.

A propaganda média nem fog teret engedni Kulka Jánosnak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenkihez eljusson a népszerű színész új évi jókívánsága.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here