Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Senki nem gondolta komolyan, hogy az önkormányzati választások után lesz még az ellenzéki oldalon, olyan istenbarma aki a teljes összefogás ellen kezd el érvelni. Hát pedig van. Vona Gábor megszülte az újabb nagy ívű okoskodást.

Gyurcsány Ferenc  a DK elnöke szerint 2022-ben egy közös listával és egy közös miniszterelnök-jelölttel kell leváltani a Fideszt. Erre a javaslatra reagált Vona Gábor, szerinte ez egyszerre erkölcstelen, rossz és veszélyes javaslat.

Majd elkezdi a szokásos fejfájdítóan ostoba érvekkel megindokolni, hogy akkor miért is nem kell összefogás.

Szerinte az nem közös program, hogy váltsunk kormányt. Ez a minimum, amit azzal, hogy mind a 106 választókerületben egy hiteles, pártokfeletti összefogásra képes jelölt indul, el lehet érni.

Majd jön a nagy érv, hogy a közös lista és a közös miniszterelnök-jelölt valójában nem a kormányváltást segíti. Hát akkor mit Gábor?

Majd úgy vélekedik, hogy szerinte vannak olyanok, akik különféle okok miatt nem tudnának egy ilyen listára voksolni, miközben kormányváltást akarnak. (Például én sem.) Az ő szavazatuk elveszne.

Vesznek, persze Gábor. Az önkormányzati választáson láttuk már, hogy nem a szavazatok vesztek el hanem a Fidesz. Tényleg csak 10 év volt mire az ellenzék leküzdötte azokat az isten barmait, akiknek annyi politikai érzéke nincs, hogy megértsék: közös jelöltek, közös lista és közös miniszterelnök-jelölt.

Azt lehet jönni megint működésképtelen nagy ötletekkel, mint koordinált indulás meg taktikai szavazás, ha nem is minden ellenzéki vezető, de az ellenzék összes híve tudja: nem működik.  Szóval most tessék még az év elején és gyorsan befejezni a baromkodást és gyorsan elfordulni azoktól, akik a Fidesz újabb győzelmét készítik elő.

Vagy nettó dilettantizmusból, vagy jó pénzekért…. Fidesz pénzekért.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here