Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Már Donald Tusk asztalán van a “három bölcs” jelentése a Fideszről – írja a Népszava brüsszeli tudósítója. G. Fodor Gábor, a Fidesz egyik agytrösztje  a Hír Tv-ben már kijelentette: a Fidesz nem lesz a Néppárt tagja, de a KDNP marad.

Donald Tuskot, az Európai Néppárt elnöke és Orbán Viktor miniszterelnök, fotó: MTI
A Hír TV szerdai Csörte című műsorában G. Fodor Gábor, a Századvég elnöke kijelentette: a Fidesz nem lesz az Európai Néppárt tagja. G. Fodor azt mondta, a bevándorlás a kulcskérdés, és ezen fog “elmúlni”, eldőlni a Fidesz néppárti tagsága, és “ebben a kérdésben a Néppárt mozdult el”.

Arra, hogy kizárják-e a Fideszt, vagy kilép, a műsorban az hangzott el, hogy “mindegy is”. G. Fodor ezzel kapcsolatban azt válaszolta: “majd megállapodnak valamiről”. A műsorvezető, M. Dobos Marianne kérdésére, hogy “ha a Fidesz nem lesz a Néppárt tagja, teljesen mindegy, hogy milyen módon”, G. Fodor még azt is elmondta: “nemrég beszélgettem Semjén Zsolttal, és ő azt mondta, hogy a KDNP meg a tagja marad”.

 

A Népszava brüsszeli tudósítója mai cikkében azt írta, hogy a Fidesz politikáját értékelő “három bölcs” jelentése elkészült, és az már az Európai Néppárt elnökének, Donald Tusknak az asztalán fekszik. Tusk még egyeztet a tagpártokkal. De német lapértesülés szerint hamarosan találkozót kezdeményez Orbán Viktor pártelnökkel.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here