Orban Viktor az Európa Parlament ülés után. via politico
Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az MSZP Facebook oldalán hozta nyilvánosságra azt az EU rangsort, amiből kiderül, hogy a magyar emberek fogyasztási mutatói nem érik el az EU átlag háromnegyedét se és csak a bolgár embereknél tudunk az EU-ban többet vásárolni.

2018-ban Magyarország az utolsó előtti helyre zuhant az egy főre eső személyes fogyasztási mutatókat tekintve, hiszen az EU átlagnak csupán a 64%-át éri már el hazánk.
Csak Bulgáriát (56%) előzzük meg, hiszen még Romániában is magasabb ez az érték (71%), mint hazánkban-írja az ellenzék párt a közleményében

Majd az MSZP azt hangsúlyozza, hogy azt még elfogadja a magyar nép, hogy a “nyugat” sokszorosan jobban él, de az elfogadhatatlan, hogy a volt KGST tagállamok is sorra előzték le hazánkat a Fidesz rezsim 10 éve alatt, szinte minden mutatóban.

Csehország 82%, Lengyelország 76%, Szlovákia 73, Szlovénia 73%, Balti államok 69-74-89%, Románia 71%, Horvátország 64%, Magyarország 64%, Bulgária 56%.
A mutató azt jelzi, hogy az EU átlag hány %-a jellemző az adott tagállamra. (Egyéni fogyasztás (AIC) az EU átlag százalékában (PPS 2018.)- zárják közleményüket a szocialisták

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán alatt Magyarország az egyik legszegényebb ország lett az EU-ban, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa a magyar ember tud az egyik legkevesebbet vásárolni az unióban.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here