Alig egy nappal a szombati, tragikus események előtt, péntek este még színpadon játszott Gesztesi Károly.

Gesztesi színésztársaival – mások mellett Kiss Ramónával – járták az országot és a határon túli helyeket is, hogy a Bánfalvy Stúdió előadásában jobbnál jobb előadásokkal örvendeztessék meg a közönséget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drága mosolygós Barátom… nagyon szeretlek!❤️ Vigyázz magadra!🖤 Rettenetesen fogsz hiányozni!😥 Részvétem az egész Családnak!🙏🏼

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Utoljára pénteken, a felvidéki Tornalján léptek fel, a Páratlan Páros című darabbal, a Tornaljai Tompa Mihály Városi Művelődési Központban, amely az előadásról fényképet is közölt közösségi oldalán. Ez az utolsó kép, ami életében Gesztesi Károlyról készült:

Kiss Ramóna, akivel a képen is együtt látható, így búcsúzott színésztársától a Facebookon: “Drága mosolygós Barátom… nagyon szeretlek! Vigyázz magadra! Rettenetesen fogsz hiányozni! Részvétem az egész Családnak!”

Ahogy tegnap a Hír Hugó is megírta, Gesztesi Károly  a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség, és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel. A színész 56 éves volt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here