Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Újra összecsap az ellenzék és a Fidesz Január 26-án vasárnap, ugyanis Győrben időközi polgármester-választás tartanak. A lemondani kényszerült fideszes botrány polgármester, Borkai Zsolt helyére kerül új városvezető. 

Azt, hogy a Fidesz igen csak megroggyant a városban a Borkai-botrány hatására jól jelzi, hogy nem nagyon tudtak mást indítani, mint egy olyan politikust, aki mindvégig Borkai képviselő társa volt a közgyűlésben, szavazataival támogatta a botrány polgármestert.

Tehát Dézsi Csaba Andrástól sem várhatnak a győriek más típusú politikát. Sőt Dézsinek is van érzéke különösen botrányos dolgokat művelni. Amint a Hírklikk megtudta, Dézsi egy ember nagyságú falfreskót festetett magáról munkahelyén.

Ember nagyságú falfreskón a Fidesz politikusa

A politikus-kardiológus szívbaj nélkül felpingáltatta saját magát és kedves nejét a gyermekrendelő falára. „Borkai legalább nem örökíttette meg az önkormányzati büfé desszertpultja mellett az adriai aktusát”- jegyzi meg a portál.

Micimackó helyett, a fideszes Gerzson mosolyog a gyerekekre…

Dézsi Csaba András írt -vélhetően- saját kitalált kalandos életéről egy mesekönyvet Gerzson és Panka címmel.  A falfestményről a portál azt írja,  hogy közvetlenül a kórházi gyermekosztály bejáratánál egy hatalmas falfreskón pajkos dzsungelháttér előtt mosolyog ránk a szerény életvitelű dr. Dézsi Csaba András és kedves felesége, amint saját kiadású mesekönyvüket a kezükben szorongatva reklámozzák.

Maradjunk annyiban, hogy az önimádatnak is vannak szintjei. Bár lehet, hogy azt gondolja a fideszes politikus bácsi, hogy a gyermekek jobban örülnek az Ő látványának, mint Micimackónak és Malackának, de vélhetően ez csak Dézsi önimádatát elégíti ki.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here