Őrsi Gergely, a II. kerület MSZP-s polgármestere egy új közlekedési táblát mutatott be Facebook oldalán. Amiből kiderül, hogy a jelzés egy K+R parkolót jelölt, amit az egyik helyi általános iskolába érkezők használhatnak.

Most már kezdenek érkezni az ősszel megválasztott új ellenzéki polgármesterek munkáinak eredményei. Erre ékes példa az az újítás, amit Őrsi Gergely, a II. kerület MSZP-s polgármestere mutatott be.

A K+R várakozóhelyet a szülők arra az időre vehetik igénybe, amíg a gyermekek biztonságban ki tudnak szállni. A Kiss and Ride, azaz a Puszi és hajts tovább! parkolókban a gyerekek közvetlenül az iskola oldalán szállhatnak ki, így még az úttesten sem kell átkelniük, van idő a cókmók összeszedésére is. Aztán jöhet a puszi.- foglalja össze a városvezető az újítás lényegét.

Majd Őrsi hozzáteszi, hogy bízunk benne, hogy így könnyebben, biztonságosabban és kényelmesebben indulnak majd a reggelek! Ehhez mi csak annyit teszünk, hogy a jó, az emberek életét segítő ötletekhez, nem milliárdok kellenek feltétlenül, hanem egy humánus szemlélet mód.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here