Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Navracsics Tibor, a Fidesz korábbi frakcióvezetője és Orbán Viktor korábbi helyettese igen éles kritikát fogalmazott meg, ugyanis szerint a Fidesznek valóságérzékelési problémája van.

A következő egy évben eldől a Fidesz és a kormány sorsa, sok múlik azon, hogy képesek-e a korrekcióra – mondta az N1TV-nek Navracsics Tibor, aki jelenleg is az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos.

Navracsics szerint a Fidesz valóságérzékelési problémájának egyik jele lehet az önkormányzati választás néhány váratlan eredménye, például a budapesti, és szerinte a Fidesznek egy éve van arra, hogy megszólítsa azokat, akik eddig nem a Fideszre szavaztak.

A volt igazságügyi miniszter és EU-s biztos szerint Török Gábor politológus azért sorolhatta őt Lázár Jánoshoz hasonlóan a párt belső ellenzékéhez, mert „azt mindenki tudja”, hogy az ő gondolkodásmódja nem „a mostani Fidesz főáramához tartozik”.

Azt, hogy az önkormányzati választási eredmény „nagyot ütött” a Fideszen, épp az is mutatja: hosszú évek óta most hallani először komoly belső kritikákat. Ahogy a Hír Hugó már megírta, arra pedig évtizede nem volt példa, hogy olyan kemény bírálatok hangozzanak el, mint például Lázár Jánosé.

A fideszes vezető politikus a közelmúltban a Rádió 7 nevű hódmezővásárhelyi csatornának azt mondta: a Fidesznek változnia kell, nyitottabbá kell válnia a fiatalok felé és meg kell hallgatnia az emberek problémáit, csak így juthat sikerre 2022-ben. Két nappal később Lázár a helyi tévének már azt mondta, nem több, mint 50 százalék az esélye a Fidesz győzelmének 2022-ben.

Répás József Kiskunlacháza kormánypárti polgármestere szintén a kommunikációt bírálta a Magyar Hírlapnak, és egyenesen egy alternatív párt felépítését javasolta. – Stratégiai hiba volt kizárni a polgármestereket a parlamentből. A Fidesz elnöksége már jó ideje csak az országgyűlési frakcióra koncentrál, miközben a választókhoz mégiscsak a polgármesterek állnak a legközelebb. De mivel ránk már nem kíváncsiak, azt sem tudják, a választók igazából mit szeretnének.

Szerintem Orbán Viktor sincs tisztában az ország valós állapotával, és azt is el tudom képzelni, hogy a környezete tudatosan tart tőle vissza információkat – mondta Népszavának egy, a választáson nyertes fideszes polgármester.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az önkormányzati választási vereség óta folyamatos belső viták feszítik a Fideszt, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogy marakodnak az orbánisták.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here