Pálffy István az egykori TV-s 2010-ben lett a KDNP színeiben képviselő, azonban egy ciklus után távozni kényszerült a tisztelt házból. Többször érte az a vád, hogy ittasan vett részt a törvényhozás munkájában.

Miután Pálffy nem újrázhatott a parlamentben egy kényelmes nagyköveti állás várta, de most minden jel szerint ennek is vége.

A csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent egy sor köztársasági elnöki határozat nagykövetek kinevezéséről, illetve két nagykövet felmentéséről is.  Áder János két nagykövetet hívott vissza, köztük a volt tévés, majd KDNP-s képviselő Pálffy Istvánt a dublini nagykövetség éléről mentették fel.

Pálffyt Manno István váltja Írországban a magyar nagyköveti poszton. Manno István korábban volt már miniszteri biztos, protokollfőnök a külügyben, valamint milánói főkonzul is.

Pálffy István 2010-ben került be a parlamentbe a KDNP színeiben. Többször érte az a vád a képviselőt, hogy alkoholos befolyásoltság alatt vett részt a törvényhozás munkájában. Emlékezetes, hogy amikor az MSZP-s képviselő Józsa István épp parlamenti felszólalását intézte hozzá, Pálffy felállt és végigvonulva a parlamenten odament Józsához elköszönni, majd hazament. Az ügyből akkor botrány lett, Pálffy István tagadta, hogy ittas lett volna.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here