Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Pálffy István az egykori TV-s 2010-ben lett a KDNP színeiben képviselő, azonban egy ciklus után távozni kényszerült a tisztelt házból. Többször érte az a vád, hogy ittasan vett részt a törvényhozás munkájában.

Miután Pálffy nem újrázhatott a parlamentben egy kényelmes nagyköveti állás várta, de most minden jel szerint ennek is vége.

A csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent egy sor köztársasági elnöki határozat nagykövetek kinevezéséről, illetve két nagykövet felmentéséről is.  Áder János két nagykövetet hívott vissza, köztük a volt tévés, majd KDNP-s képviselő Pálffy Istvánt a dublini nagykövetség éléről mentették fel.

Pálffyt Manno István váltja Írországban a magyar nagyköveti poszton. Manno István korábban volt már miniszteri biztos, protokollfőnök a külügyben, valamint milánói főkonzul is.

Pálffy István 2010-ben került be a parlamentbe a KDNP színeiben. Többször érte az a vád a képviselőt, hogy alkoholos befolyásoltság alatt vett részt a törvényhozás munkájában. Emlékezetes, hogy amikor az MSZP-s képviselő Józsa István épp parlamenti felszólalását intézte hozzá, Pálffy felállt és végigvonulva a parlamenten odament Józsához elköszönni, majd hazament. Az ügyből akkor botrány lett, Pálffy István tagadta, hogy ittas lett volna.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here