Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Három épület lángol Óbudán, a tűzoltóság nagy létszámban vonult ki, már megkezdték az oltást – erősítette meg az Index olvasóinak észrevételét a Katasztrófavédelem.

A portál megtudta, hogy a helyszínen  leszakadt egy nagyfeszültségű felsővezeték is, ami jelentősen megnehezíti és veszélyessé teszi az oltást, mivel a vezetéket eleinte még nem áramtalanították, ami a rengeteg vízzel járó oltásnál komoly kockázatot jelent.

A hatalmas tűz a távolból is látszik forrás: Óbuda facebook csoport

A katasztrófavédelem szóvivőjének elmondása szerint bár még tart az épületek átvizsgálása, de az oltás elején úgy tűnik, személyi sérülés nem történt. Valamivel később azt is hozzátette: időközben megtörtént a vezeték áramtalanítása, ami nagy mértékben segíti az oltást.

Oltás

Terjednek a lángok

Az Index olvasóinak beszámolója szerint egy nagy robbanás hallatszott, és az áram is elment néhány percre. Többen számoltak be arról, hogy a robbanás a Budai Fűtőerőműnél történt, de a Katasztrófavédelemnek nincs információja arról, hogy az erőművet is érintené a tűz. A tűz helyszíne az Index szerint a Bécsi út, Pomázi út, Kunigunda utca és Bojtár utca által behatárolt területen belül van.

 

A tűzzel kapcsolatosan Facebookon az Óbuda csoportban arról számoltak be, hogy az I.kerületben és Újpesten is elment az áram, Szentendrén is és azóta a közvilágítás nem is tért vissza a Pest megyei városba.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két lakóház tetőszerkezete ég teljes terjedelmében Budapest III. kerületében, a Kunigunda útján. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre és több vízsugárral megkezdték a lángok oltását.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here