Több vonat is feltorlódott a Kelenföldi pályaudvar előtt, a katasztrófavédelem is a helyszínre érkezett. Pilis és Monor között is problémás a vonatközlekedés, ott az egyik vágány fölötti vezeték szakadt le.

 

Több vonat is feltorlódott a Kelenföldi pályaudvar előtt, az utasokat pedig nem engedik leszállni a szerelvényekről – értesült a hvg.hu. Közben a Blikknek az egyik olvasó mondta el, hogy a Z30-as zónázó – ami Székesfehérvár irányából tart a Déli pályaudvarra – áthaladt egy tilos jelzésen, emiatt vizsgálóbizottságot várnak a helyszínre.

A szerelvény egy vonatoknak szóló jelzésen, a nyílt pályán 3 méterrel szaladt túl. A hvg.hu olvasója arról számolt be, hogy a katasztrófavédelem is helyszínre érkezett.

A Mávinform beszámolt egy másik problémáról is, Pilis és Monor között leszakadt az egyik vágány fölötti vezeték. A sérült szakasz előtt a Kecskemétről a Nyugati pályaudvarra tartó 7029-es számú személyvonat szintén megállt, egyelőre várakozik.

Az utasokat egy másik vonatra szállítják át. A vonatközlekedés ezen a szakaszon csak az egyik vágányon lehetséges, a menetidő 20-40 perccel meghosszabbodik. A sérült vezeték helyreállítása délelőtt 11-ig is eltarthat, ezért utasok más vonatokkal tudnak tovább utazni. Ezekről bővebben itt olvashat.

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here