A volt józsefvárosi polgármestert Gulyás Gergely javaslatára nevezték ki kormánymegbízottá, pedig ő bukta a legnagyobbat ugyanis a levitézlett politikus ugyanis alig egy évet  volt polgármester.

 

Józsefváros volt polgármesterét, Sára Botondot nevezte ki Orbán Viktor a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely javaslatára a “Budapest Főváros Kormányhivatalát vezető kormánymegbízottá” – derült ki a csütörtöki Magyar Közlönyből.

A fideszes Sára Botond az október 13-i önkormányzati választást elvesztette az ellenzék polgármester-jelöltjével, az ellenzék közös jelöltjével Pikó Andrással szemben.

Sára 2018 júliusától volt a VIII. kerület polgármestere, miután az elődje, Kocsis Máté lemondott a polgármesterségről, mivel országgyűlési képviselő lett. De ez idő is elég volt belőle a 8. kerületieknek és alig egy év polgármesterség után elkergették a most kinevezett Fideszest.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy még a legjobban leszerepelt Fidesz-káder is milliós tuti állásba ejtőernyőzött, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, továbbra is a kádereit  tömi a Fidesz.

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here