Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint, ahogy a Hír Hugó beszámolt róla, ma az EU-ban csúnyán leszerepelt az Orbáni-politika, kétharmaddal fogadták el a jogállamiságot tipró Fidesz-kormányt. Persze semmiből sem képesek tanulni már Orbánék. Önkritika gyakorlása helyett egy szokásos kis Soros-bevándorlás összeesküvéssel szórakoztatják a nagyérdeműt.  

Az EP állásfoglalásának elfogadása a bevándorláspárti erők „újabb nyomásgyakorlási akciója” Magyarországra, szoros együttműködésben a különböző Soros-szervezetek embereivel és szervezeteivel, akik sorozatban gyártják a lejárató anyagokat Magyarországgal szemben – jelentette ki konteóit Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő Strasbourgban, miután az EU-ban leszerepelt az Orbáni-politika.

A politikus az Európai Parlament plenáris ülésének a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzetéről szóló határozatának elfogadását követően magyar újságíróknak nyilatkozva azt mondta, a jogállamiság kérdése „csak fedősztori”, valójában politikai vitában áll Magyarország a továbbra is erős bevándorláspárti erőkkel.

Ezek az erők folyamatosan nyomás alatt kívánják tartani Magyarországot azért, hogy engedjen olyan témákban, mint a bevándorlás kezelésének kérdése, vagy az európai keresztény kultúra megítélése és védelme – magyarázkodott Hidvéghi Balázs.

„Magyarország nem fog engedni ezekben a kérdésekben. Akármekkora nyomást helyeznek ránk, mi ellent fogunk állni. A magyar emberek világos döntést hoztak ez ügyben, ennek megfelelően fogunk eljárni”- vetette oda a Fidesz embere.

A Fidesz politikus hallucinációival szemben az Európai Parlament 446 szavazattal, 178 ellenében, és 41 tartózkodás mellett elfogadott határozatában Magyarország esetében elsősorban az igazságszolgáltatás függetlensége, a szólásszabadság, a korrupció és a kisebbségek jogait csorbító Orbáni-politikát marasztalta el.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here