Hatalmas igazság poénnal valaki megtrollkodta a MÁV-t. Az Index szúrta ki az Elegem van a MÁVból MÁVosok nélkül… Facebook-csoportban felbukkant  képet.

A fotón egy tájékoztató tábla látható, rajta két papírlappal, amin az áll: A vonat késik. Mindegyik. Mindig.Noha MÁV-logó is szerepel a képen, kevéssé valószínű, hogy maga a vasúttársaság tett volna közzé ilyen fotót.

A késések mindenesetre valóban nem ritkák a társaságnál, tegnap például Újpesten állt meg egy vonat, mert lejárt a mozdonyvezető munkaideje.

A portál megtalálta az utastájékoztatást kiegészítő utast is,  aki elárulta, hogy a fotó Nagymaroson, a Nagymaros-Visegrád vasútállomáson készült. S valóban ezen a vonalon is rendszeresek a késések.

A propaganda média nem fog beszámolni a vicces trollkodásról, ha szerinted is szörnyű a MÁV szolgáltatásának színvonala, oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa, az embereknek már elege van abból, hogy a Fidesz világban minden szétrohad.

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here