Teljesen felborult Orbánék gazdaságpolitikája, ugyanis Magyarországon volt a legnagyobb az infláció egész EU-ban. A novemberi 1,3 százalék után decemberben 1,6 százalékos volt az átlagos éves infláció az Európai Unióban – tájékoztatott az Eurostat, addig hazánkban a pénzromlás 4,1 százalék volt.

A legalacsonyabb rátákat Portugáliában (0,4 százalék), Olaszországban (0,5 százalék) és Cipruson (0,7 százalék) regisztrálták.

A legnagyobb mértékben, 4,1 százalékkal Magyarországon emelkedtek éves összevetésben a fogyasztói árak (az adat hétéves csúcs). A további negatív rekorderek is a régiónkból kerülnek ki: Romániában 4,0, Csehországban és Szlovákiában egyaránt 3,2, Bulgáriában 3,1, Lengyelországban 3,0 százalékos volt az éves infláció 2019 utolsó hónapjában.

A legnagyobb gazdaságokban így alakult az éves átlagos áremelkedés: Németországban 1,5, Franciaországban 1,6, az Egyesült Királyságban 1,3, Spanyolországban 0,8 százalék.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy teljesen felborult Orbánék gazdaságpolitikája, ezért oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa az EU-ban Magyarországon volt a legnagyobb a pénzromlás.

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here