Az MSZP Kaposvár Környéki Szervezete is több rászoruló családon segített a párt szolidaritási alapjának köszönhetően – minderről néhány fénykép kíséretében, Árok Kornél számolt be közösségi oldalán, még karácsony előtt- szúrta ki a Hírklikk

A bejegyzést olvasva, joggal vetődhet fel a kérdés, hogy Árok Kornélnak, akit a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének harcos elnökeként, majd a Magyar Szolidaritás Mozgalom társelnökeként ismerhetett meg az ország, mi köze van a szocialisták karitatív akciójához?

A válasz egyszerű: Árok Kornél belépett az MSZP-be és mint a Kaposvár Környéki Szervezet elnöke vett részt annak lebonyolításában.

Árok Kornélt telefonon kereste meg a portál és elmondta, hogy a szakszervezeti világból egyenes út vezetett a szocialista pártba, hiszen szakszervezeti vezetőként nincs bal- vagy jobboldali kérdés: a munkavállalók képviselete eleve baloldali értékrendet feltételez.

Ennek ellenére, alaposan átnézte a politikai palettát, és éppen amiatt döntött az MSZP mellett, mert ennek a pártnak az értékrendje állt a legközelebb az övéhez.

A karitatív akcióval kapcsolatban, a szakszervezeti vezető elmondta, hogy az MSZP szolidaritási alapjához pályáztak, amelybe az országgyűlési képviselők a 2018-as fizetésemelés óta, a fizetésük megemelt részét teszik.

A nyert összegből az MSZP Kaposvár Környéki Szervezete tíz rászoruló családnak tudott segíteni, de a többi Somogy megyei szervezet is hasonló eredménnyel vett részt az akcióban.

Hangsúlyozta azt is, hogy ezen kívül, rendszeresen segítenek a rászorulóknak, nem csak adományokkal, de még munkát is igyekeznek szerezni annak, akinek szüksége van rá. Bárki fordulhat hozzánk bizalommal, hiszen vesztenivaló nincs, és hátha tudunk segíteni eligazodni a munka világában – mondta Árok Kornél.

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here