Orbán Viktor kormányzása alatt a sportkiadások 450 százalékkal nőttek hét év alatt, miközben az egészségügyre fordított összegek csupán 39 százalékkal- írja Korózs Lajos, az MSZP politikusa közleményében

Ez a különbség pedig emberéletekben mérhető: a Fidesz hatalomra jutása óta közel 300 ezer magyar halt meg megelőzhető vagy kezelhető betegségben. Ők annak a felelőtlen fideszes politikának az áldozatai, amely nem hajlandó megfelelően finanszírozni az egészségügyet- szögezi le a politikus.

Az MSZP szerint semmi sem lehet fontosabb az emberi életnél, ezért egyetértünk a Magyar Kórházszövetség és a Magyar Orvosi Kamara megállapításaival és támogatjuk a kezdeményezéseiket.

A kórházi várók kifestése mellett az orvosi eszközök modernizálására van szükség, a kórházi adósságokat és az egészségügyi dolgozók bérének a rendezését pedig forrásbevonással kell megoldani. Amíg a kormány erre nem hajlandó, addig minden elkerülhető haláleset Orbán Viktor lelkén fog száradni- zárul a közlemény

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzék tényfeltáró közleményeiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebook, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here