Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor kormányzása alatt a sportkiadások 450 százalékkal nőttek hét év alatt, miközben az egészségügyre fordított összegek csupán 39 százalékkal- írja Korózs Lajos, az MSZP politikusa közleményében

Ez a különbség pedig emberéletekben mérhető: a Fidesz hatalomra jutása óta közel 300 ezer magyar halt meg megelőzhető vagy kezelhető betegségben. Ők annak a felelőtlen fideszes politikának az áldozatai, amely nem hajlandó megfelelően finanszírozni az egészségügyet- szögezi le a politikus.

Az MSZP szerint semmi sem lehet fontosabb az emberi életnél, ezért egyetértünk a Magyar Kórházszövetség és a Magyar Orvosi Kamara megállapításaival és támogatjuk a kezdeményezéseiket.

A kórházi várók kifestése mellett az orvosi eszközök modernizálására van szükség, a kórházi adósságokat és az egészségügyi dolgozók bérének a rendezését pedig forrásbevonással kell megoldani. Amíg a kormány erre nem hajlandó, addig minden elkerülhető haláleset Orbán Viktor lelkén fog száradni- zárul a közlemény

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzék tényfeltáró közleményeiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebook, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here