Miután nagyon sok panasz érkezett Erzsébetváros önkormányzatához az elhagyott, a gyalogos forgalmat akadályozó elektromos rollerek miatt, a kerület úgy döntött, hogy az így elhagyott és talált rollereket begyűjtik és a jegyző talált tárgyként veszi nyilvántartásba- szúrta ki a 444

A jogos tulajdonos jelentkezéséig gondoskodnak az őrzött tárolásról. A kerület a döntését azzal indokolta, hogy a helyzet normalizálására törekednek, illetve így hívnák föl a figyelmet “a közösséggel folytatott párbeszéd fontosságára.”

“Arra, hogy még egy forradalmian új, sokak körében népszerű szolgáltatás bevezetése előtt is konzultálni kell az adott terület lakóival, használóival, hogy az újdonság nem zavarja-e őket, nem okoz-e gondot a mindennapi életükben,”

Facebookon és a médiában is rengeteg írás és panasz érkezik az elektromos rollerekkel kapcsolatban. A bérelhető eszközöket dokkoló hiányában összevissza helyezik le használóik, ezzel sokszor jelentős területet foglalnak el és akadályozzák a szűkebb utcákban a forgalmat, mondjuk babakocsival közlekedők számára.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here