Török Gábor, politológus  szerint hatalmas öngólt lőtt az MTV a botrányos Karácsony interjúval, az elemző szerint kiderült, hogy a köztévé a látszatra sem ad, kizárólag buta harci kutyaként képzeli el a szerepét.

Hatalmas öngólnak tartja a közmédia Karácsony Gergellyel készített interjúját Török Gábor politikai elemző, aki Facebook-posztjában arról írt, hogy miközben a köztévé könnyedén tehetett volna fel színvonalasan kritikus kérdéseket is, az interjú azzal indult, hogy Karácsony miért nem biciklivel érkezett mínusz 1 fokban a Kunigunda útjára az MTVA székházba, miért parkolt messzebb, és miért állítja, hogy a megválasztása óta nem hívták be a köztévébe, hiszen az M5-ön (a kulturális csatornán) már próbálták megszólaltatni.

Török szerint a műsorvezetői performansz 25 percen keresztül bizonyította a köztévé nézőinek, hogy a közpénzekből működő állami tévé a látszatra sem akar adni, és kizárólag buta harci kutyaként képzeli a saját szerepét.

Ennek így semmi értelme: a köz szolgálatához semmi köze nincs, de valójában még a kormányt sem szolgálja, mert ebben a primitív formában teljesen kontraproduktív-összegzi a botrány interjút az ismert elemző

Az interjú amúgy már a Fidesz köröknek is sok volt,  Fürjes Balázs, Budapestért felelős államtitkár egyszerűen vállalhatatlannak nevezte azt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here