Igen komoly felháborodást váltott ki nem csak ellenzéki oldalon, hogy az MTV riportere mennyire elfogult volt a Karácsony-interjú során. Most a B1 blog leleplezte, hogy ki is valójában a műsorvezető: a XVII. kerület fideszes alpolgármesterének felesége.

A B1 blog nyilvánosságra hozott egy fényképet, amelyen – az aláírás – szerint párjával látható dr. Füzesi Péter Zoltán,  a fővárosi XVII. kerület (Rákosmente) fideszes alpolgármestere, a képen jól látszik, hogy ez az a hölgy aki a botrányos Karácsony interjút készítette az MTV-ben.

A blog azt is feltárta, hogy a fideszes városvezető legfrissebb vagyonnyilatkozatának tanúsága szerint a feleségét Dr. Füzesiné Mészáros Katának hívják.

S mit ad isten Mészáros Kata az MTVA műsorvezetője, aki a minap megpróbálta porba döngölni az interjúra érkező ellenzéki főpolgármestert. Majd közvetlenül ezután buzgón alákérdezett és helyeselt a Karácsony Gergelyre reagáló fideszes frakcióvezetőnek.

A botrányos Karácsony interjú

Miközben a hatályos jog- és etikai szabályok a közszolgálat számára jóhiszeműséget, tisztességet, függetlenséget, elfogulatlanságot, semlegességet és pártatlanságot írnak elő. Valamilyen félreértés folyamán Magyarországon még mindig közszolgálatinak hívják a kormánymédiát, ahelyett, hogy a Fidesz sajtóosztályának neveznék- összegzi a blog az információkat.

Szóval, hogy mindenkinek világos legyen ma ott tartunk, hogy Fideszék beteszik az asszonyt tuti kis zsíros médiaállásokba, akik férjeiket úgy segítik, hogy ilyen minősíthetetlen interjúkat készítenek. Fidesz retyerutyák vannak mindenhol.

A propaganda média nem fogja feltárni, hogy az MTV riportere valójában nem más, mint Fidesz-feleség, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa valójában ki kérdezte a főpolgármestert a Fidesz házi TV-jében.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here