Amit Dézsi András, a Fidesz polgármesterjelöltje el akar titkolni, amivel nem akar foglalkozni, azt ma a szabad sajtó nyilvánosságra hozta- írja közleményében az MSZP

Az ellenzéki párt leszögezi, hogy azon már meg se lepődünk, hogy még mielőtt a Borkai-or@ia képei nyilvánosságra kerültek volna, a Fidesz teljes vezérkara már régen tudott a videókról és az azon szereplő gazdasági szereplők személyéről. Úgy tűnik, hogy akkor még nem volt az erősségük a keresztény erkölcs, hiszen szó nélkül továbbra is támogatták a mára bukott polgármestert.

Majd az MSZP arról is ír, hogy ami az ügy aktualitását adja az nem más, mint hogy vasárnap a győriek dönthetnek a városuk jövőjéről. A Fidesz jelöltje Dézsi András nyíltan vállalja, hogy nem akarja feltárni a Borkai-korszakban elkövetett, a győriek pénzét megdézsmáló bűncselekményeket, visszaéléseket, azaz meg sem fogja próbálni a várostól ellopott milliárdokat visszaszerezni. Világos beszéd, ezért lett Ő a Fidesz jelöltje- jelenti ki az ellenzéki párt.
Majd hozzá teszik, hogy pedig az a töméntelen pénz, ami eltűnt jól jönne Győr városának, a győri embereknek.

Majd az MSZP arra is felhívja a figyelmet, hogy Pollreisz Balázs, az ellenzék közös polgármesterjelöltje viszont vállalja, hogy átvilágítja az előző városvezetés döntéseit, visszaszerzi az ellopott javakat és átláthatóvá teszi az önkormányzat működését, amelyet a győriek szolgálatába állít. Tiszta várost, tiszta közéletet!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here