Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ma időközi polgármester választást tartanak Győrben. A választást azért kellett kiírni, mert a várost eddig irányító fideszes Borkai Zsolt belebukott a zűrös botrányaiba. A részvétel eddig egy hajszállal alacsonyabb, mint a 2019-es voksoláskor.

Ma időközi polgármester választást tartanak Győr-Moson-Sopron megye székhelyén. A választásokat azért kellett kiírni, mert Borkai Zsolt hatalmas botrányba keveredett. Felvételek kerültek elő, melyen a megjelent információk szerint, lányokkal és tudatmódosító szerekkel kiegészülve tengerparti or@iát rendezett. Az ügyben korrupciós szálak is előkerültek.

Ma a voksolás 6 órakor zavartalanul elkezdődött a nyugat magyarországi városban, már a reggel 7 órás részvételi adatok is elmaradtak a 2019-estől. Most a győriek 0,84 százaléka, 2019-ben  1,1 százaléka járult az urnákhoz.

Reggel 9 órára sem változott ez a tendencia: 2019-ben 6,43%, most 5,24% a reggeli részvétel.

Megkérdezett szakértőnk szerint az időközi választásnak két érdemi esélyese van. Az egyik a Fidesz jelöltje Dézsi Csaba, aki 2019-ben Borkait-támogató képviselőként került be az önkormányzatba. Érdekesség, hogy Dézsi volt már egyszer polgármester-jelölt 2002-ben, de akkor csúnyán leszerepelt az MSZP-s polgármesterrel szemben. A Fidesz káderhiányát jól jelzi, hogy a 2002-es bukott jelöltjüket tudták csak kiállítani erre a voksolásra.

A másik esélyes jelölt, Pollreisz Balázs, aki mögé az ellenzék összes pártja felsorakozott, így támogatja az MSZP, DK, LMP, Momentum, Párbeszéd és a Jobbik is. A választáson indulnak esélytelen jelöltek is, az ő indulásukról szakértőnk azt mondja, hogy ők ezzel a Fidesz érdekeit szolgálják. Már a 2019-es voksoláson is csupán 1 százalék hiányzott az ellenzéknek a győzelemhez, az esélytelen jelöltek pedig közel 15 százaléknyi elveszett szavazatot vittek el.

Győrben voksolni ma 19 óráig lehet, az érvényes szavazáshoz egy személyigazolványt és egy lakcímkártyát kell magukkal vinni a választóknak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here