Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A győri polgárok többségét nem zavarta, hogy a Fidesz szénné lopta magát a városukba. A legdurvább erkölcsi és morális politikai botrányt szállító város gond nélkül megválasztotta azt a képviselőt polgármesternek, aki mindvégig szavazatával támogatta a győri Borkai disznóságait.

Most már elmondható, hogy megnyerte a Fidesz a győri időközi választást. Minden jel szerint a győri polgárok többségét nem zavarta, hogy az eddigi fideszes vezetés szét lopta a városukat.

55 százalékkal nyert az a Dézsi Csaba, aki minden gond nélkül Fidesz képviselőként végig asszisztálta Borkai Zsolt polgármesterségét, megszavazva mindent, amit Borkai beterjesztett.

Ez egy erkölcsi és morális megsemmisülés, az üzenet katasztrofális. Egy ilyen erkölcsi és morális botrány után nem elkergetni a Fideszt, azt üzeni az országnak és a politikai elitnek, lehet kérem tovább lopni, mert annak érdemi következménye nincs.

Elég ha lecserélitek a főbútort, de a háttérben szépen mehet majd minden tovább. Győrt nem zavarja, ha szétlopják. Orbán vigyorog. A morál és az erkölcs meg megsemmisült.

Szép volt Győr.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here