Tovább nőtt a feldolgozottság, újabb szavazókörök eredményei lettek feldolgozva. Még mindig alacsony a feldolgozottság, de a Fidesz jelöltje vezet Győrben

 

Folyamatosan érkeznek a szavazóköri eredmények a győri időközi választásokról, most már 28 százalékos a feldolgozottság.

 

 

Dézsi Csaba eddig 55, 47 százalékkal vezet Pollriesz Balázzsal szemben, aki 39,30 százalékon áll. A feldolgozottság  alacsony, 28 százalék. Tehát még bármi lehet.

Ma időközi polgármester választást tartottak Győrben. A választást azért kellett kiírni, mert a várost eddig irányító fideszes Borkai Zsolt belebukott a zűrös botrányaiba. A délután 1 órás részvétel még alacsonyabb volt, mint a 2019-es voksoláskor, ám hatalmas hajrát mutattak be a pártok.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here