Az Orbán-kormány adóparadicsommá tette hazánkat a multik számára. A nagyvállalatok rengeteg pénzt keresnek, de alig adóznak, miközben a bérből és fizetésből élőket világrekorder 27 százalékos áfával sújtják a kormánypártok-írja az MSZP a közleményében

A Fidesz minden téren a multik oldalára állt, hiszen a munkavállalókat kizsigerelő rabszolgatörvény és a forint tudatos gyengítése is csak ezeknek a cégeknek kedvez, ugyanakkor a munkavállalóknak többet kell dolgozniuk azért a bérért, ami hónapról hónapra kevesebbet ér.

A kormány nem szolgálhatja ki továbbra is hatalmas kedvezménnyel a nagyvállalatokat, miközben a magyar dolgozók egy emberként követelik a tisztességes fizetéseket, mivel nekik jut a legkevesebb bér a visegrádi országok közül.

A multiknak végre nagyobb arányban kell részt venniük a közteherviselésből, ezért az MSZP olyan javaslatokat nyújt be a jövő évi költségvetéshez, amely a munkavállalók érdekeit helyezi a középpontba és nem a nagyvállalatokét.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here