Vágó István, ismert korábbi műsorvezető- aki most a DK politikusa- szerint a fideszes médiabirodalom törvénytelenül működik, fel kell oszlatni

Vágó közleményében felhívja a figyelmet, hogy a Fővárosi Törvényszék ítélete szerint jogsértően hagyta jóvá a Gazdasági Versenyhivatal a kormánypárti sajtóbirodalom létrejöttét, melynek során 476 médiatermék került a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) tulajdonába.

A bíróság ítélete szerint semmiféle érdemi vizsgálat nem előzte meg az orbáni médiaszaurusz megalakulását és nem mérték fel működésének hatását a hazai médiapiacra.

Még az orbáni alaptörvénnyel is ellentétes a KESMA létrejötte és működése. A DK azt követeli, hogy a KESMA azonnal fejezze be tevékenységét, mert érvényes hatósági engedély nélkül működik. Követeljük továbbá, hogy állítsák helyre a sajtótermékek eredeti tulajdonosi és jogi állapotát, és induljon vizsgálat a versenyhivatal mulasztása ügyében is- fogalmazz Vágó István.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here