Balázs! Normális vagy?!- tette fel a kérdést Ujhelyi István, az MSZP EP képviselője, Hidvégi Balázsnak a Fidesz európai képviselőjének. Íme Ujhelyi jegyzete:

Azt mondtad, hogy az Oktatói Hálózat demokráciaféltő jelentését azért mutattuk be Brüsszelben, mert “gyűlöljük a hazánkat”… Mondd, mit képzeltek ti magatokról?

Hogy van képetek ellopni, tönkre tenni, kétségbe vonni azt, ami a legszemélyesebb kincsünk: a magyarságunk, az otthonunk, a családunk, a gyökereink szeretete? Mire ez az eszement, hazug és undorító gyűlölködés? Szégyelljétek magatokat!

Kritizálni, vitázni, politikai versenyt folytatni lehet és kell egymással. Azt mondani, hogy mi „gyűlöljük a hazánkat”, több mint gyalázatos. Hogy is szól a kormányzat által felemelt és példának állított dal szövege?

„Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk, mi egy vérből valók vagyunk.” Tudod, legyen bármilyen éles ellentétem is a jelenlegi hatalommal, én soha nem vonnám kétségbe a magyarságotokat. A józan eszeteket viszont ilyen otromba kijelentések után már igen.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here