Nehéz volt könnyek nélkül végigülni- így reagált Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője a Facebook-oldalán a Britek kilépésére. Az EP-képviselő két személyes történetet is megosztott az esemény kapcsán.

“Most szavaztunk a kilépési nyilatkozatról, ami véglegessé teszi a Brexitet. (…) Nehéz volt könnyek nélkül végigülni a mai utolsó frakcióülésüket, ahol Sheila Ritchie skót képviselő személyes búcsúzó képeslapja várt az asztalomon ‒ vagy meghallgatni a londoni barátom, Luisa Porrit búcsúvideóját, ahol arra kér minket, küzdjünk tovább helyette is egy jobb és kedvesebb világért” – írja a Momentum EP-képviselője.

Hozzátette: “történelmi hibának tartom, hogy az Egyesült Királyság elhagyja az Európai Uniót, de a britek döntése végleges, és az Európai Parlament ezt tiszteletben tartja”.

“Az egyik skót zöld képviselő, Alyn Smith egy kérést fogalmazott meg felénk: “leave a light on” vagyis: hagyjátok égve a lámpát, hogy hazatalálhassunk. Ki tudja ‒ lehet, hogy egyszer még hazatalálnak” – zárja Cseh Katalin.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here