Fideszék béketüntetést tartottak az Erzsébetvárosi Önkormányzat előtt, igazából majdnem mindegy is miért. Az esemény igazából egy dologra volt jó, hogy bemutassa Magyarországnak, hogy mennyire álságos és hamis az orbánisták világa.

Zsidózás és b@zizások közepette óbégatták a felbőszült orbánisták, hogy le a rasszizmussal az Erzsébetvárosi Önkormányzat előtt tartott tüntetésükön, amit azzal az ürüggyel rittyentettek össze, hogy Nidermüller Péternek, a 7. kerület nemrég megválasztott DK-s polgármesterének volt egy-kettő igen kifacsart és tudatosan félreértelmezett mondata.

Persze a valódi ok igazából az lehetett, hogy Fideszék még mindig nem tudják elfogadni, hogy nagyon csúnyán megbuktak az önkormányzati választáson és ilyenkor jön a szokásos reakció: kimennek az utcára egy kicsit hőzöngeni meg erőszakoskodni.

A 444 által rögzített felvételekből jól látszik, hogy Fideszék béketüntetésén a hatalom vesztett Orbán-párt hívei kis híján meglincselik az ellenzéki 444 újságíróit. A felvételekből az is látszik, hogy a tömeget a rendőröknek kell megfékezni, hogy a baloldali ellentüntetőknek ne rontsanak neki.

Most tényleg mindig az lesz, hogyha elbukik a Fidesz egy választáson, hogy ez a hazájukat nem, csak Orbánt szerető, Magyarország kifosztásához asszisztáló meglehetősen hangos és agresszív Fidesz-kisebbség kimegy az utcára és rettegésben kívánja tartani a tisztességes magyar embereket?

Olyan unalmas és lejárt lemez ez már. Érik a tiszta magyarokban a mondat: soha többet Fideszt!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here