Bűncselekményt követett el, ezért a Jobbik szerint le kell mondania a Fidesz egri képviselőjének, Nyitrai Zsoltnak és azoknak, akiknek közük lehetett az egri választópolgárok listázásához.

 

Az egri polgármesteri hivatalban nemrég olyan dokumentumokat találtak, amelyekből arra lehet következtetni, hogy a Fidesz lojalitás szerint rangsorolta a választókat.

A Jobbik alelnöke azt mondta: az ügyben feljelentést tettek személyes adattal való visszaélés és választás rendjébe való beavatkozás gyanúja miatt, és levélben fordulnak Orbán Viktor miniszterelnökhöz.

“Válaszoljon arra a kérdésre, hogy azok az emberek, akik ebben a cselekményben részt vettek, jogosultak-e egyáltalán arra, hogy bármilyen képviseletet ellássanak, vonják le a konzekvenciát, hívják vissza tisztségükből ezeket az embereket és zárják ki a Fidesz vagy a KDNP soraiból.” – mondta Dudás Róbert.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here