Az erzsébetvárosi járőrök hétfő este fél 11-kor a Wesselényi utcában igazoltattak egy taxisofőrt. A sárga színű, taxi felirattal ellátott autót egy 50 éves gyáli férfi vezette. A rendőrök szerint a férfi az autót utasszállításra használta, de a taxiengedélyét korábban visszavonták.

A műszerfalán, a taxióra felett egy távirányítót találtak. Kiderült, hogy a távirányítóval a taxiórára kiírt fuvardíj összegét lehetett növelni. A rendőrök előállították a férfit, a kocsiját pedig lefoglalták.

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás miatt indult ellene eljárás. Az erzsébetvárosi rendőrök ebben a hónapban már a második alkalommal fogtak el hasonló módszert alkalmazó csalót, aki a taxiórán a fuvardíjat távirányítóval befolyásolta.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here