Egy év után megbukott a kormányzati propagandaújságként újraindított Magyar Nemzet főszerkesztője.

A Mediaworks Hungary Zrt. közleményben tudatta, hogy Liszkay Gábor vezérigazgató lecserélte a Magyar Nemzet főszerkesztőjét, Ballai Attilát. Ő mostantól a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) portfóliójának sportfőigazgatója lesz.

Helyét Toót-Holló Tamás veszi át. Az új főszerkesztő munkáját  Pósa Árpád segíti, főszerkesztő-helyettesként. A vezérigazgató Néző Lászlót nevezte ki a központi szerkesztőség összevont print és online főszerkesztőjévé.

Ballai Attila egy éve lett a Magyar Nemzet főszerkesztője, amikor február 6-tól a Magyar Idők nevet váltott.

Korábban is a Mediaworks Hungary Zrt. sportüzletág-igazgatója volt, a Magyar Nemzet sportrovatát, szintén február 6-án, a G-nap után hagyta el. A Magyar Nemzet 2018 áprilisában, nem sokkal a parlamenti választás után szűnt meg, majd egy évvel ezelőtt a Fidesz propaganda lapjaként újraindult.

Toót-Holló Tamás korábban az MTI főszerkesztője volt, a Mediaworksnél a megyei lapokat támogató központi online szerkesztőség főszerkesztője lett. Így a nevéhez köthető, a sajtót többször bejárt, minden megyei portál egyforma Orbán-cikkek botrányai.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here