Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ismét újabb nagyszerű írással jelentkezett Juszt László és benne keményen beégette az okoskodó főfideszes háznagyot, Kövér Lászlót

“Kövér szerint a Fidesz soha nem lépett át bizonyos morális határokat, míg az ellenzék folyamatosan emberi mivoltában sért meg kormánypárti képviselőket.”

Na de Kövér elvtárs! Már megint vagy kihagy a memóriája, vagy egészen máshol gondoljuk megrajzolni a morális határokat.

Mert – ha már a “rajzolásnál” tartunk. Mennyire morális átrajzolni a választási körzetek határait azért, hogy megnyerjenek egy választást?

Mert – milyen morál igazolja azt, hogy a feleségét hivatalvezetőnek nevezteti ki – havi 700.000-ért?

Mert – milyen morál engedi meg azt, hogy az Ön testvérének nyomdacége az APEH többszöri felszólítására sem tett – éveken át – adónyilatkozatot, ezzel szemben több százmillióval tartozott a munkásainak, míg a végén – “Kaya Ibrahim útján”, a sokásos fidesz-technikával menekítették ki a pénzt belőle, s adták át az enyészetnek?

Mert – milyen erkölcs engedi meg, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnökének unokaöccséből bankvezérigazgatót kreálnak, aki ezután az MNB elnöke fiának folyósít hiteleket bútorgyár vásárlásra?

Mert – miféle erkölcs szerint rendjén való a feleségverés? Hogy most csak a “vak komondorra” utaljak, bár másra is tudnék…

Mert – milyen erkölcsi normába fér bele, hogy egy országnak hazudják, hogy a nyugdíjmegtakarításukat felelősen és transzparensen, egyéni számlán vezetve őrik meg – majd egészen egyszerűen lenyúlják, később meg közlik, hogy nem is tartoznak semmivel.

Mert – hol írták le azt, hogy morálisan helyes kórházak helyett stadionokat és kisvasútat építeni a miniszterelnöknek?

Mert az Ön moráljával tényleg elfogadható, hogy egy olyan embernek adnak folyamatosan különféle hivatalokat, aki bizonyítottan csalással szerezte a diplomáját?

Mert az Ön által jegyzett erkölcsi kódexbe belefér, hogy a honvédség repülőgépeket vesz súlyos pénzekért, s a gépekkel a miniszterelnök és társasága repked focimeccsekre – közpénzen?

Mert – az Ön erkölcsi kódexében helye van a török agresszió támogatásának a szíriai kurdok ellen?

Mert – azt is tudomásul kell vennem, hogy nyílt zsarolás is belefér a Fidesz erkölcseibe? Nyiltan kijlentheti, hogy a jól választó települések fejlesztésére lesz pénz, a rosszul választó városok népének meg annyi.…

Szóval Kövér elvtárs! Önnek nem szerencsés morálról beszélni. Önnek, akinek a legszívhez szólóbb irodalmi munkája így hangzott: “Sokan vannak ma Magyarországon, akik nem tudnak örülni a kormány intézkedéseinek és sikereinek. Ezért azt ajánlom nekik vegyenek egy kalapácsot, egy szöget és egy kötelet, menjenek le az alagsorba és a szögre vagy ha találtak jó gerendát, akkor arra kössék fel magukat! Ezzel nagy szolgálatot tennének, mert nélkülük könnyebben és hamarabb tudnánk megoldani a feladatainkat.”

Végülis Kövér elvtárs nem igazán hiszem, hogy van a 10 parancsolatnak egyetlen olyan pontja, amit napjában többször – Ön és barátai – ne hágnának meg! Így azután ezzel az álszent dumával ne etessen!

A propaganda média nem fog beszámolni Juszt László írásairól, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy más is lássa, hogyan igazította el Kövér Lászlót.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here