illusztráció

A Chiara nevű téli vihar zúdított esőt a Brit-szigetekre, és vasárnap Észak-Európa felé halad tovább.

Skóciában hárman megsérültek, amikor a szélsőséges időjárás miatt beszakadt egy ivó teteje – számolt be a PA brit hírügynökség.

A Chiara a legerősebb vihar a térségben 2013 óta, óránkénti 130 kilométeres széllökések is kísérhetik.

A helyi meteorológiai szolgálat áradásokra, a tengerparti településeket fenyegető erős hullámokra és a repülő törmelék jelentette veszélyekre hívta fel a lakosság figyelmét. Számos kompjáratot törölni kellett az időjárás miatt.

A német meteorológiai intézet közölte, hogy a Németországban Sabine névre keresztelt vihar vasárnap az országi északi és középső területein, hétfő reggel pedig a déli részeken tombol majd. A Deutsche Bahn német állami vasúttársaság közölte, hogy felkészült az esetleges károkra, amelyek közlekedési fennakadásokat okozhatnak. A frankfurti és a berlini reptéren szintén készülnek az esetleges zavarokra.

A Chiara vasárnap délelőtt éri el Belgiumot, ahol várhatóan 24 órán át tombol majd – tájékoztatott a királyi meteorológiai intézet.

Hollandiában lemondták a vasárnapi focimeccseket, és a KLM holland légitársaság számos járatot törölt, amelyek az amszterdami Schipol repülőtérről indultak, vagy oda érkeztek volna.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here