Felháborító, hogy az Orbán-kormány láthatóan semmit sem tesz azért, hogy védje a családon belüli erőszak áldozatait” – írta ki Facebook-oldalára a Dobrev Klára, a DK EP-képviselője

Azzal kapcsolatban posztolt a DK politikusa, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter politikai hisztinek nevezte azt az Isztambuli Egyezményt, mely a nők elleni bántalmazást tiltaná határozott lépésekkel.

Majd a Fidesz vezető ennek az egyezménynek a törvénybe iktatását túlmisztifikáltnak minősítette.

Dobrev Klára, azt is felháborítónak nevezet, hogy az Orbán-kormány láthatóan semmit sem tesz azért, hogy védje a családon belüli erőszak áldozatait. Miközben hetente egy nő életét veszíti párkapcsolati erőszak miatt, a magyar kormány nem ad valódi védelmet az áldozatoknak.

Egy európai Magyarországon egyetlen nőnek sem szabad eltűrnie a bántalmazást, mindenkit megillet a nyugodt élet. Folytatni fogom a harcot a családon belüli erőszak visszaszorításáért!- zárta sorait a politikus nő

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here