Baranyi Krisztina vezette Ferencváros után újabb kerület számolná fel az alvállalkozóval működő parkolást és inkább saját kézbe vennék azt.

Hintsch György (MSZP), a kerület városüzemeltetésért és közbiztonságért felelős alpolgármestere az önkormányzati portálnak adott interjúban ugyanis arról beszélt, hogy az önkormányzat szeretné saját kézbe venni a parkolást, ennek érdekében saját cég alapításában gondolkodnak. Szerinte ez hatékonyabban fogja ellátni a feladatot, mint az ezzel megbízott privát cég.

Mint mondta, Őrmezőn és Kelenföldön új fizetős parkolási övezetet is kijelölnének. Az interjúban úgy fogalmazott, hogy akár az őrmezői, akár a kelenföldi lakótelepet, vagy a Szent Gellért tér, az Infopark környékét nézi, nagyon komoly parkolási nehézségek vannak. Ha bevezetjük az említett területeken a fizetős parkolást, ezek enyhülni fognak, vagy teljes egészében meg fognak oldódni – jegyezte meg.

Kelenföld és az Őrmező különösen kedvelt a Budapesttől nyugatra fekvő településekről ingázók körében, Újbuda van a legközelebb az M1-es és M7-es autópályához. Sokan itt rakják le járműveiket, majd innen tömegközlekedéssel folytatják újukat. Emiatt a környező utcák a reggeli órákban megtelnek, az itt lakók vagy ide látogatóba érkezők pedig nehezen tudnak parkolni.

A Baranyi Krisztina vezette Ferencváros január 1-el hivatalosan is saját kézbe vette a parkolást, az előzetes számokból kiderül, hogy közel fele annyiba fog kerülni a társaság üzemeltetése, mint az alvállalkozói szerződéssel működtetett.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here