Szétgurult a gyógyszer Fideszéknél, miután a Youtube letiltotta az egyik propaganda médiájuk csatornáját, mivel olyan tartalmat töltöttek fel, ami az oldal szabályait súlyosan megsérti.

A Hír TV esti műsorában teljesen kiborult Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője, hogy a Google csoportba tartozó népszerű videós oldal, a YouTube letiltotta újabb videós csatornájukat is, amit az előző, egy p@dofil videórészlet miatt lekapcsolt csatornájuk helyett indítottak.

Huth egyúttal bejelentette: csütörtökre tüntetést szerveznek a Google magyarországi képviselete elé az Árpád fejedelem útjára, „lázadás a kibersztálinizmus ellen” címszóval, hogy „felfogják ezek a tech-cégek, hogy azért mégis az Európai Unióban vagyunk, és vonatkoznak rájuk Magyarország alaptörvényei, tessék ennek megfelelni, és nem torzítani a szólásszabadságot és a versenyjogokat” – írja a 444.hu.

A portál emlékeztet rá, hogy egy hete, pénteken, a YouTube egy feltöltött, de nem publikált gyerekporn@részlet miatt mindenestül letörölte a Pesti Srácok csatornáját és évek alatt publikált videoanyagait, ami komoly felzúdulást okozott a kormánypárti sajtóban.

Persze szegény Fideszéknek nehéz felfogni, hogy vannak szabályok, amit nekik is be kell tartaniuk, mert a Youtube-nál nem tudja elintézni Polt legfőbbügyész úr, hogy ne büntessék a propaganda médiát ha tiltott dolgot tesz.

Fideszék szerint, ha be kell tartani egy oldalon a szabályokat, az már kommunista dolog. Azért én örülök neki, hogy vannak olyan helyek, ahová nem ér el az Orbáni-hatalom mocskos keze és vannak olyan helyek, ahol nem kivételezett ez a brancs.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here