Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor nélkül, Hadházy Ákos kitiltásával indult a Parlament tavaszi ülésszaka. A független képviselő akciója miatt Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője nagyon kiborult, személyeskedő és sértegető hangnemben üzent

“Stop propaganda!” ezzel a felirattal ellátott táblát lógatott a karzatról Hadházy Ákos a házelnök feje fölé Parlament nyitóülésén tegnap. Kövér László válaszul kitiltotta a képviselőt az aznapi ülésről.

Az ügy nem kerülte el a Fidesz frakcióvezetőjének a figyelmét sem. Kocsis Máté a Hír Tv-ben kommentálta az esetet.

„Hadházy Ákosnak a politikai tevékenysége és igazából a személyisége is olyan jelentéktelen, hogyha nem ilyeneket csinál, akkor nincs róla hír. Tehát nekünk kell tudnunk azzal együtt élni (…), hogy van egy ilyen ember az országgyűlésben. Nyilván hozzákötni kevés dolgot lehet a politikai pályafutásához”

– mondta a Fidesz frakcióvezetője, majd hozzátette: az országgyűlési törvény annyiban rendelkezik visszatartó erővel, hogy a korábbinál jóval magasabb, az eddigiek akár tizenkétszeresét is megfizetheti egy parlamenti képviselő egy ilyen szintű rendbontásért.

„Az látszik, hogy Hadházy ezt nem a saját zsebéből fizeti. Aki a saját fizetéséből állja ezt, az nyilván ezt is megfontolja. Majd lesz valami hamis színbe feltűntetett gyűjtés, ahol nagyon szegény emberek, mikroadományaiból hirtelen össze fog jönni sok-sok millió forint és akkor abból majd befizeti” – véli Kocsis Máté.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here