Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Megkezdődött a DK rendes tisztújítása, a párt most új elnökséget választ. A tagok a héten szavaztak az elnök személyéről.

A Demokratikus Koalícióban (DK) nem zárt ajtók mögött, vagy épp kongresszusi küldöttek révén dőlnek el a dolgok, hanem a teljes párttagság dönthet például arról, hogy ki vezesse a tömörülést.

Az elmúlt egy hétben online szavazhattak is a tagok, ennek eredményeképpen pedig, az Index értesülései szerint hatalmas meglepetésre Gyurcsány Ferenc újrázhat a DK elnöki posztján.

Nem akármilyen megmérettetésen van túl a volt miniszterelnök, mert az elnökválasztó pártszavazáson könnyen meg is izzadhatott volna. Úgy tudja a llap ugyanakkor, hogy a párttagság részéről elnöknek javasolt személyek közül csak a jelenlegi pártelnök, azaz egyedül ő vállalta a jelöltséget. Így az elektronikus szavazólapon jelöltként is csak Gyurcsány neve szerepelt.

Az Index értesüléseit Wirsching Viktória, a DK kommunikációs igazgatója is megerősítette, elárulva azt is: a párt tagjai a leadott szavazatok 97,4 százalékával támogatták Gyurcsányt.

A lap szerint a pártszavazáson egyébként a tagságnak kiküldött levél értelmében a 4575 szavazati joggal rendelkező párttag közül 2524-en vettek részt. És itt az igazán meglepő fordulat: Gyurcsány Ferencre szavazott 2459 fő, ellene 25-en voksoltak! További 40 DK-tag pedig a “nem szavazok” választ jelölte be, ami a tartózkodásnak felel meg.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here