Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

190 milliárd forintból megépült Magyarország legnagyobb befogadóképességű stadionja, a Puskás Aréna. A 70 ezer férőhelyes látvány épült ritkán lesz tele, éppen ezért hatalmas összeget fog felemészteni a működése.

Orbán stadion mániája többszörösen viszi a pénzt, nem csak akkor kerül iszonyat sokban amikor megépítik, de az államnak üzemeltetnie is kell a futballszentélyt, ami évről-évre milliárdokba kerül.

Ahhoz, hogy ez olajozottan menjen, már el is fogadott egy új határozatot a kormány, amelyben 1 876 550 000 forintot, azaz majdnem 1,9 milliárd forintot csoportosítanak át az Aréna 2020-as üzemeltetésére. – fedezte fel a Magyar Közlönyben a 444.

Hogy mindenkinek világos legyen, egy kisebb, 10-15 ezer fős magyarországi városnak kb ennyi a teljes éves költségvetése. Ebből a pénzből fizeti ki a hivatalnokait, tartja karban útjait, fejleszti a közterületeit, működtetti az óvodáit, bölcsődéit és rendelőit, tehát tényleg hatalmas pénzről van szó.

Amúgy ha valakinek hirtelen nem ugrana be melyik látvány épületről is van szó, a Puskás Aréna az a hely a Stefánia út végén, ami éjjel nappal ki van világítva, mert a kormány büszke rá. De az a hely is, ahol Mészáros Lőrinc nemrég céges bulit tartott 2 millió 537 ezer forintért. Az ünneplés egyébként jogos volt, hiszen a felcsúti dollármilliárdos cége, a ZÁÉV építette a stadiont.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here