A Facbookon és az internet különböző más szegletében is azt találgatták, hogy a miniszterelnök tenyerén miért volt egy nagy hatalmas kékes-lilás folt. Most megjött a kérdésre a hivatalos központi válasz.

Az Index derítette ki nála, hogy mi volt az a folt. A lap azt írta, hogy fotóikon, amelyek Orbán évértékelőjén készültek, szerintük egy nagy méretű, kékes-lilás folt látható Orbán Viktor mindkét tenyerén. A lap újságírója kíváncsi volt, mi is lehet ennek az oka, ezért Havasi Bertalanhoz, a miniszterelnök sajtófőnökéhez fordult.

Ezt a választ kapta arra, hogy mi volt a kormányfő tenyerén: Tinta. A miniszterelnök még az előadás előtti percekben is javítgatott a beszédén a töltőtollával, ami sajnos kicsit kifolyt és elkenődött. – írta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Mi azt javasoljuk, hogy cseréljen Orbán Viktor tollat, mert ebből a töltőtollból nagyon spriccelt a tinta, hogy a fél tenyerét beborította.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here