Kálmán Olga a korábbi népszerű műsorvezető elindul a DK országos elnökségébe egy tagságért.  A Demokratikus Koalícióban március 1-jén tartanak tisztújítást.

 

„Találjuk ki Magyarországot!” szlogennel országjárásba kezdett Kálmán Olga. A DK politikusa arról beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy feltöltik ezek az országjárások. A szlogen ismerős lehet, Hankiss Elemér mozgalmának is ez volt a neve. Kálmán Olga szerint azt, hogy milyen irányba vigyék az országot, azt most kell megbeszélni az emberekkel.

Az országjáráson a legtöbbször emlegetett témák: az egészségügy, az oktatás és a korrupció. „Az, hogy a szemünk láttára lopják ki a szemünket, az kinek tetszik?” – tette fel a költői kérdést. Mint mondta, a kormányzás egy emblémája lett a stadionépítés.

2022-ben a DK-t kormányzati pozícióban látja Kálmán Olga, saját magát pedig DK-s politikusként képzeli el.

Március 1-jén tisztújítás lesz a DK-ban, ahol jelölést kapott két pozícióra. „A tagság jelöl valakiket, a jelöltek pályázhatnak akár több pozícióra is, utána van egy jelölés-előkészítő bizottság, a véleményezett pályázatok ők eldöntik, kiket ajánlanak a kongresszusba, és a kongresszus dönt a végén” – árulta el a tisztújítás menetét a DK-s politikus.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here