Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke az ATV Egyenes Beszéd stúdiójában mondta el, hogy csalódtak-e a DK-ben, hova tart az MSZP jövője, és a kilépő két polgármester tette miként befolyásolja az ellenzéki összefogást.

 

Molnár egyértelműen kifejezte, hogy nem a DK-ban, hanem a két polgármesterben csalódtak, az aktivisták, párttársak is így érzik. A DK irányába nincs neheztelés, viszont megjegyezte, hogy azt kell átgondolni, hogy hova vezet ez, hogy a 2022-es közös célig ne legyenek belső ellenzéki konfliktusok.

Molnár azt kezdeményezte élő műsorban, hogy a jövő héttől legyen egy közös egyezető platform az ilyen ügyekben, hogy ne üzengetésekből meg sajtóból kelljen értesülniük a pártoknak.

„A morális erkölcsi részeken bár túllépni nem lehet, nem szabad hagyni, hogy az MSZP-DK viszony terhelté váljon. Nem ugyanazt a torták kell osztogatni jobbra-balra”- véli az MSZP-s politikus.

Személyes gyűlölet, harag nincs benne, egy csalódottság van. „ A tárgyalóasztalnál sokat küzdöttem azért, hogy pozíciót kapjanak”- mondta Molnár.

„A ma ellenzéke lesz a holnap kormánya”- szögezte le Molnár, kifejezve, hogy 2022-őt kell nézni, azt, hogy a bizalmat hogyan lehet helyreállítani. A valós együttműködés mellett ennek látszódnia kell, ebben van most törés Molnár szerint.

Molnár reagált Dobrev kijelentésére, hogy ha az ellenzéki szavazók azt akarják, hogy egy párt egyedül induljon, akkor meg kell próbálni. Ezzel szemben szerinte az ellenzéki szavazók 90 százaléka közös listát akar, október 13-án e mellett tették le a voksukat.

„Hibáztunk, nem állunk 25-30 százalékon, ha ennyin állnánk, akkor ők nem jöttek volna rá arra, hogy az Európai Unió milyen közel áll hozzájuk. A DK sok évig volt néhány százalékos párt, A DK-s politikusokban volt morális tartalom, ennél lojálisabbak voltak”- mondta Molnár.

Jövő héten megalakul az MSZP-Párbeszéd frakció, arra készülnek, hogy egy modern szociáldemokrata programmal visszaszerezzék a választók bizalmát.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here